kies een taal: NL | EN | DE | FR

Gardelux 1

Gardelux 1 geeft ruggengraat aan garderobes
Gardelux 1 heeft de tand des tijds in alle opzichten doorstaan. Een onverslijtbaar garderobesysteem, in de herkenbare afgeronde uitvoering van geanodiseerd aluminium, dat het in eigentijdse interieurs helemaal maakt.

Het systeem is standaard van geanodiseerd aluminium naturel (01) of nieuw zilver (02). Overige kleuren zijn op aanvraag. Het garderobesysteem Gardelux 1 voldoet aan alle criteria voor Duurzaam Inkopen van Kantoormeubilair.


Ook vrijstaand zijn ze sterk

 

Wandgarderobes type 4 t/m 13 kunnen op een vrijstaand frame gemonteerd worden, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. De frames zijn in verschillende hoogtes en in diverse kleuren op aanvraag leverbaar en worden standaard van stelvoeten voorzien. Andere mogelijkheden zijn zwenkwielen of stelplaten voor montage op de vloer. Meerdere frames kunnen gekoppeld worden.

Variabel in lengte en diepte


Gardelux 1 schikt zich naar de gebruiker. Het systeem is leverbaar in elke gewenste lengte. Ook voor de wat beperktere ruimtes zijn er oplossingen. Te denken valt aan montage onder kastplanken of tussen twee wanden.
Met andere woorden, een modulair systeem met vele mogelijkheden.


ophangmogelijkheden Gardelux

De ophangmogelijkheden

Het Gardelux 1 systeem wordt opgebouwd uit ovale buizen die als dragers voor de haken en als aflegprofiel (hoeden e.d.) gebruikt worden. Er is keuze uit verschillende hoed-/jashaken en kledinghangers. De standaard afstand tussen de jashaken is ca. 15 cm en van de kledinghangers, evt. in combinatie met jashaken, 10 cm (afwijkingen mogelijk).


Accessoires

 

Ook bijpassende accessoires ontbreken niet bij de Gardelux 1. Een wand- parapluhouder, spiegel en een vrijstaande kapstok maken de inrichting compleet.

 

type en maatvoeringen

Gardelux 1 - type 1 Gardelux 1 - type 2 Gardelux 1 - type 3 Gardelux 1 - type 4
TYPE 1 TYPE 2 TYPE 3 TYPE 4
Gardelux 1 - type 5 Gardelux 1 - type 6 Gardelux 1 - type 7 Gardelux 1 - type 7A
TYPE 5 TYPE 6 TYPE 7 TYPE 7A
Gardelux 1 - type 8 Gardelux 1 - type 9 Gardelux 1 - type 10 Gardelux 1 - type 13
TYPE 8 TYPE 9 TYPE 10 TYPE 13