kies een taal: NL | EN | DE | FR

Gardelux 2

Gardelux 2 brengt systeem aan in garderobes
Strakke aluminium profielen gecombineerd met zwarte haken en zwarte wandsteunen kenmerken het Gardelux 2 garderobesysteem. Overige combinaties, bijvoorbeeld wit/aluminium, of iets anders zijn uiteraard mogelijk.

Door de opbouw met diverse hang-, leg- en uitbreidingsmogelijkheden vindt Gardelux 2 zijn draai in elke ruimte. Het garderobesysteem Gardelux 2 voldoet aan alle criteria voor Duurzaam Inkopen van Kantoormeubilair.


Ook vrijstaand zijn ze sterk

 

Het Gardelux 2 systeem is leverbaar als wandbevestiging, maar ook als vrijstaande unit en in combinatie met zitbanken. De frames zijn in verschillende hoogtes en in diverse kleuren op aanvraag leverbaar en worden standaard van stelvoeten voorzien. Andere mogelijkheden zijn zwenkwielen of stelplaten voor montage op de vloer. Meerdere frames kunnen gekoppeld worden.

Variabel in lengte en diepte


Bij de indeling van de kleed- of garderoberuimte is de benodigde capaciteit bepalend voor het systeem. Zo kan in een beperkte ruimte toch meer capaciteit gehaald worden door het toepassen van een hakenstrip of door het plaatsen van meerdere hakenlijsten. De gewenste lengte is een gegeven waar Gardelux 2 oneindig mee uit de voeten kan. De garderobes kunnen namelijk op elke gewenste lengte geleverd worden.


De ophangmogelijkheden

Het Gardelux 2 systeem kan uitgerust worden met verschillende hoed/jashaken en kledinghangers. De legprofielen kunnen eventueel zwaarder uitgevoerd worden (type S). De standaard afstand tussen de jashaken is ca. 15 cm en van de kledinghangers, eventueel. in combinatie met jashaken, 10 cm (afwijkingen mogelijk).


Accessoires

 

De Gardelux 2 heeft een reeks bijpassende accessoires variërend van spiegels, zitbanken, staande kapstokken en parapluhouders. De parapluhouders zijn verkrijgbaar als vrijstaand-, wand- en framemodel.

 

type en maatvoeringen

Gardelux 2 - type 1 Gardelux 2 - type 2 Gardelux 2 - type 3 Gardelux 2 - type 6
TYPE 1 TYPE 2 TYPE 3 TYPE 6
Gardelux 2 - type 5 Gardelux 2 - type 9 Gardelux 2 - type 10 Gardelux 2 - type R
TYPE S TYPE 9 TYPE 10 TYPE R
Gardelux 2 - type 12


TYPE 12