Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

House of Hermeta

House of Hermeta: Een premium Nederlands designmerk

Hermeta’s House of Hermeta (Ho3) is een collectie wandhaken, knoppen en grepen voor in het interieur. De ontwerpen zijn krachtige in het oog springende objecten met edele namen als Gala, Crude en Tulipa. De Art Direction is in creatieve handen van Carina Riezebos die vanuit haar ervaring als ontwerper in glas en kristal gratie, schoonheid en waardigheid toevoegt aan een van origine zeer functioneel product.

 

Ho3 omarmt de waarde van ambachtelijk en hoogwaardig gemaakte objecten in de wereld

Crude

De Crude-collectie bestaat uit een glanzende transparante handgeblazen glazen rozet gecombineerd met een meer ruwe knop van gegoten, geanodiseerd aluminium. De sterke vormentaal en een sprankelende lichtwerking geven extra cachet aan het gelaagde gebruiksobject.

  

Gala:

De Gala-collectie is geïnspireerd door Dali’s druipende en smeltende vormen. Geen haak is hetzelfde, elk designproduct heeft een eigen verhaal, een andere kleurennuance en een unieke afwerking.

Tulipa

Tulipa combineert een sierlijke steel en blad van geanodiseerd aluminium met een sprankelende handgeblazen bloem van Bohemian crystal. De blinde bevestiging maakt het luxe en decoratieve gebruiksobject compleet.

Neem contact op

Wij leveren een breed pakket bouw- en meubelbeslag en Gardelux ® garderobesystemen. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

Telefoon: +31345634874

E-mail: sales@hermeta.nl

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

   

  Laatste nieuws en artikelen