Bouw- en Meubelbeslag uitgelichte collecties

X'tenz design haken

Bouw- en Meubelbeslag uitgelichte collecties

X'tenz design haken

Moderne design haken voor ieder interieur

Zoekt u een echte blikvanger voor in het interieur? X’tenz is een collectie aluminium design haken waar veel zorg en aandacht aan is besteed aan het ontwerp. De haken zijn duurzaam geproduceerd en verkrijgbaar in vele trendkleuren. Diverse ontwerpers hebben hun creativiteit ingezet om te komen tot verrassende ontwerpen. X’tenz haken staan voor bijzondere interieuraccessoires om woningen en kantoren mee te verrijken. 

laat u inspireren door x'tenz

X’tenz: Designhaken die je raken​

De CTRL-BOLT haken zijn kapstokhaken met een speciale stoere smaak. De ruwe bolster met industriële pit. Oftewel een kapstokhaak met karakter. Soms zit de kracht ‘m in de eenvoud. De zwarte CTRL-BOLT haken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten: S, M en XL.

De J’É schittert in eenvoud, maar laat niets te wensen over. Een universele hoed- en jashaak verkrijgbaar in verschillende kleuren. Praktisch en strakke kapstokhaak om toe te passen in een modisch interieur.

De Wild Extrusion is een haak zoals je die nog niet eerder zag. Dit bijzondere haakje van X’tenz heeft een opvallende uitstraling. Het is een stoere haak, één met karakter en uitstraling. De X’tenz wild extrusion #1 haken zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: naturel aluminium (01), nieuw zilver (02), goud (03) en in het zwart (18). Verder beschikbaar in verschillende maten.

In X’tenz komen alle kernwaarden van Hermeta tot uiting. Met duurzame productieprocessen en oprechte aandacht voor de mens, willen wij een bijdrage leveren aan een mooiere en schonere wereld. Passie en integriteit, gecombineerd met innovatieve engineering, stellen ons in staat om creatieve producten en duurzame oplossingen te bieden. Duurzaam en betrouwbaar, dus daar gaat u lang plezier aan beleven.

De vette haak#1 is het eerste accessoire uit de serie X’tenz. De creatieve vrijheid van de ontwerper klinkt door in dit robuuste ontwerp, zonder concessies. ook deze haak is vervaardigd van 75% gerecycled aluminium.

De d’O is een knop zonder fratsen. Een ronde knop, waarbij iedereen in zijn comfortzone blijft. “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Deze knop is vervaardigd van minimaal 75% gerecycled aluminium.D

De haak Nobel is een tijdloze hoed- en jashaak in een nieuw jasje: sierlijk en multifunctioneel. De Nobel kan het interieur verfraaien of afmaken in verschillende ruimtes en is beschikbaar in meerdere trendkleuren.

Neem contact op

Wij leveren een breed pakket bouw- en meubelbeslag en Gardelux ® garderobesystemen. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

   

  Laatste nieuws en artikelen