Voor de industrie

duurzame aluminium maatwerkoplossingen

maatwerk & ontzorging

hoge kwaliteit

Minimale CO2 voetafdruk

DUURZAAM ALUMINIUM MAATWERK VAN HOGE KWALITEIT

Zoekt u een vooruitstrevend bedrijf in de Nederlandse aluminiumsector? Hermeta is uw partner! We zijn een toonaangevende leverancier in de aluminiumsector met een sterke focus op kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij maatwerk voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. 

Aluminium profielen - op maat profielbewerking

duurzame kwaliteit

Met 100 jaar ervaring in maatwerk aluminium componenten en producten zijn we een betrouwbare partner voor diverse sectoren. Kiest u voor Hermeta, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid: kwalitatieve maatwerk componenten of producten van gerecycled aluminium geproduceerd met duurzame energie. Onze ervaren engineers staan klaar om maatwerkoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw technische specificaties en vereisten.

maatwerk aluminium componenten en producten voor uw product of project

Met onze expertise in aluminium profielbewerking en coquillegieten leveren wij hoogwaardige onderdelen en producten voor elke branche. Of het nu gaat om het ontwerpen van complexe aluminium onderdelen of het aanpassen van bestaande producten, wij leveren oplossingen die aan uw unieke behoeften voldoen. Wij denken actief mee in het optimaliseren van uw product of project. Indien gewenst bieden we ook maatwerk assemblage, distributie (JIT), service en onderhoud.

Ontdek hoe onze aanpak en innovatieve productiemethodes extra toegevoegde waarde kunnen creëren voor uw product of project. Neem gerust contact op om uw idee te bespreken.

GEAVANCEERDE PROCESSEN EN TECHNIEKEN voor hoogwaardige kwaliteit

aluminium coquillegieten

maatwerk ambachtelijk aluminium coguillegieten

aluminium profielbewerking

oppervlaktebewerking

oppervlaktebehandeling

Anodiseren - Productieproces oppervlaktebehandeling aluminium producten

assembleren en verpakken

maatwerk aluminium componenten en producten assembleren en verpakken

logistiek en distributie

volkern plaatbewerking

Maatwerk volkern plaatbewerking

maatwerkoplossingen

kunst

WAAROM KIEZEN VOOR HERMETA

Zeer duurzaam

Met Hermeta heeft u producten of componenten met een minimale ecologische voetafdruk.

We gebruiken hoogwaardig gerecycled aluminium, waardoor we bijdragen aan een circulaire economie. Met een energie-efficiënte productie én het gebruik van eigen zonne-energie wordt de impact op het milieu geminimaliseerd.

 

Flexibiliteit & expertise

U kunt rekenen op duurzame, hoogwaardige, op maat gemaakte aluminiumproducten.

Met 100 jaar ervaring en een productielocatie in Nederland zijn we in staat snel en flexibel maatwerk te leveren dat perfect aansluit op uw wensen. Dankzij onze diverse productielijnen kunnen we zowel kleine als grote aantallen produceren. Enkel op zoek naar een specifieke bewerking voor uw aluminium producten? Ook dat kan!

Maatwerk met precisie

Het succes van uw product of project is ons uitgangspunt.

Ervaren engineers zorgen voor precisie en kwaliteit. Uw projecten worden tot in de perfectie uitgevoerd. Bij Hermeta combineren we innovatie, kwaliteit en duurzaamheid om producten te leveren die perfect passen en bijdragen aan het succes van uw projecten.

voor diverse industrieën

Hermeta maakt maatwerkoplossingen voor diverse industrieën. Van de transportindustrie, waaronder automotive en openbaar vervoer, tot onderdelen voor de zonnepanelenindustrie. Maar ook voor andere branches leveren we hoogwaardige producten. Denk aan onderdelen voor tuinbouw, scheepsbouw, elektronica, meubels, sport & recreatie, machines en apparatuur en kunstwerken van beeldend kunstenaars. Bij Hermeta vinden we altijd een oplossing die perfect past bij uw product of project.

maatwerk klantspecifiek product aluminium
Video afspelen
Bedrijfsfilm Hermeta

Interesse? Kom naar onze open dag!

Datum: Vrijdag 28 juni 2024

Tijd: 15:00u-17:00u

Locatie: Hermeta, 1e Industrieweg 1 in Asperen

Hermeta bestaat 100 jaar! Dat vieren we met een open dag. Tijdens onze open dag krijgt u de kans om een kijkje achter de schermen te nemen:

 • Bezoek onze fabriek en zie hoe onze producten worden gemaakt.
 • Leer meer over onze kernwaarden, het productieproces, mogelijkheden en onze duurzaamheidsinitiatieven
 • Stel vragen aan ons deskundig team

 

We sluiten de middag af onder het genot van een hapje en een drankje. Komt u ook?

De 4 simpele stappen naar een succesvol product of project

1. Maak een afspraak

We kunnen veel dus horen graag uw ideeën en wensen zodat we het beste voorstel kunnen maken voor het vervaardigen van uw aluminium componenten, producten of uw project.

2. Ontwerp en planning

Op basis van uw ontwerp of idee maken wij een detailtekening, prototype en planning. Hermeta denkt mee en ontwerpt de beste oplossing.

3. productie en distributie

Productie met minimale CO2 voetprint door ervaren professionals van Hermeta. De items worden indien gewenst ook geassembleerd, op maat verpakt en geleverd.

4. Klaar voor succes

We kunnen proosten op een succesvolle samenwerking. De hoogwaardige aluminium producten en componenten zullen positief bijdragen aan het succes van uw portfolio, product of project.

Neem contact op

Wilt u meer weten, een afspraak inplannen of een offerte?

Onze ervaren engineers staan klaar om u te helpen. We maken maatwerkoplossingen die perfect zullen aansluiten bij uw technische specificaties en vereisten. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

Telefoon: +31345634874

Email: sales@hermeta.nl

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag