kies een taal: NL | EN | DE | FR

Certificeringen

Gecertificeerde leverancier
Hermeta heeft een uitgebreid kwaliteitszorg-systeem.
Een systeem met duidelijke productie en inkoopprocedures. Binnenkomende en uitgaande producten keuren we met


moderne meetinstrumenten onder andere op maatvoering en uiterlijk. Dat doen we vóór dat de producten worden toegelaten in onze magazijnen.

ISO 9001


Ons kwaliteitszorgsysteem is sinds 1991 gecertificeerd. DNV-GL controleert dit zorgsysteem periodiek volgens de ISO 9001 norm.

Klik hier voor ons ISO 9001 certificaat.VCA

 

Hermeta is sinds 2001 VCA gecertificeerd. DNV-GL controleert dit kwaliteitszorgsysteem periodiek.

Klik hier voor ons VCA-certificaten.

ISO 14001

 

ISO 14001 Hermeta werkt continue aan het verbeteren van haar kwaliteitszorgsystemen. We hebben in 2015 het certificaat ISO 14001 mogen ontvangen. Daarnaast beschikt Hermeta over een eigen BREEAM assessor. Met uw keuze voor Hermeta verbetert u eenvoudig de BREEAM-score van uw project. Bijvoorbeeld op de onderdelen Energie, Materialen en Bouwafval.

Klik hier voor ons ISO 14001 certificaat.


 
DUURZAAM
certificering-04.jpg

 

Bij het realiseren van een hoogwaardige productie neemt Hermeta ook haar verantwoordelijkheden in de zorg voor het milieu. Een lange levensduur, materiaalkeuze en de recyclebaarheid van de producten spelen daarom al in de ontwerpfase een prominente rol. En in de productiefase wordt natuurlijk zorgvuldig omgesprongen met afvalstoffen en restmaterialen. Hermeta is Cradle to Cradle Certified™ Silver. Klik hier voor meer informatie.

Voor de garderobesystemen geldt dat ze zo worden ontwikkeld dat zij voldoen aan alle criteria voor Duurzaam Inkopen van Kantoormeubilair.

Klik hier voor ons Cradle to Cradle Certified™ Silver Productcertificaat
Klik hier voor ons Cradle to Cradle Certified™ Silver Material Health certificaat
Klik hier voor onze REACH verklaring
Klik hier voor onze FSC® verklaring

VMRG

 

De VMRG heeft al jaren zeer bijzondere aandacht voor kwaliteitsbeheersing en kwaliteitsbevordering. Hermeta levert kwaliteit en is in staat om te voldoen aan alle wettelijke geldende normen en voorschriften, die beschreven staan in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen.

Klik hier voor ons VMRG Keurmerk.


 

SINDS 1991

cert-iso-9001.jpg

SINDS 2001

cert-vca.jpg

SINDS 2015

cert-iso-14001.jpg