kies een taal: NL | EN | DE | FR

Gardelux 1

Gardelux 1: succesvolle garderobe voor hospitality omgevingen

Een industriële uitstraling gecombineerd met ultiem gebruikersgemak. Gardelux 1 is dankzij haar luxe verschijning een succesvol garderobesysteem voor hospitality omgevingen.
De afgeronde uitvoering van geanodiseerd aluminium 

in twee verschillende, neutrale kleurstellingen maakt het systeem passend in ieder interieur. Dankzij de stijlvolle en neutrale uitstraling van Gardelux 1 is dit garderobe-systeem geschikt voor hotels, restaurants, theaters en musea.


Veel jassen ophangen?

 

Verwacht u veel bezoekers en vraagt uw garderobe om flinke opslagcapaciteit? Gardelux 1 kan uitgevoerd worden tot drie lijsten, waarmee het systeem uitermate geschikt is voor omgevingen waar veel bezoekers komen.

Dankzij de stijlvolle en neutrale uitstraling van Gardelux 1 is dit garderobesysteem geschikt voor hotels, restaurants, theaters en musea.  

Gardelux 1 is losstaand en verrijdbaar verkrijgbaar, waarmee u snel en efficiënt plaatselijke capaciteit realiseert. 

Garderobe in iedere gewenste lengte


Het garderobesysteem Gardelux 1 schikt zich naar iedere ruimte. Deze garderobe is leverbaar in elke gewenste lengte tot 5 meter.

Ook voor de wat kleinere ruimtes zijn er innovatieve oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan montage onder kastplanken, tussen twee wanden of als onderdeel van interieurbouw. Een modulair systeem met vele mogelijkheden!

 

ophangmogelijkheden Gardelux

Een industriële garderobe met ruimte voor veel jassen

Garderobesysteem Gardelux 1 heeft een luxe en industriële uitstraling dankzij de ovale aluminium buizen, waaraan jashaken bevestigd kunnen worden. Ook als legprofiel voor bijvoorbeeld hoeden of helmen zijn deze aluminium garderobe buizen erg geschikt. Binnen het Gardelux 1 assortiment zijn diverse hoed- en jashaken beschikbaar. Natuurlijk mogen fraaie kledinghangers niet ontbreken. De standaard afstand tussen jashaken is 15 cm. Voor de toepassing van kledinghangers, al dan niet gecombineerd met jashaken, wordt een afstand van 10 cm geadviseerd. 


Accessoires

 

Er zijn diverse bijpassende accessoires beschikbaar die
het Gardelux 1 garderobesysteem compleet maken, zoals paraplustandaards, kapstokken en wandgarderobes. 


 

Gardelux 1 - type 1 Gardelux 1 - type 2 Gardelux 1 - type 3 Gardelux 1 - type 4
TYPE 1 TYPE 2 TYPE 3 TYPE 4
Gardelux 1 - type 5 Gardelux 1 - type 6 Gardelux 1 - type 7 Gardelux 1 - type 7A
TYPE 5 TYPE 6 TYPE 7 TYPE 7A
Gardelux 1 - type 8 Gardelux 1 - type 9 Gardelux 1 - type 10 Gardelux 1 - type 13
TYPE 8 TYPE 9 TYPE 10 TYPE 13