kies een taal: NL | EN | DE | FR

Gardelux 2

Gardelux 2: robuuste garderobe voor intensief gebruik

Gardelux 2 is een no-nonsense garderobesyteem. Deze onverwoestbare garderobe heeft een robuuste uitstraling door de mat naturel aluminium profielen, gecombineerd met zwarte details. Gardelux 2 kent een ijzersterk karakter.

Op plaatsen waar intensief gebruik aan de orde van de dag is, waar 'hufterproof' een vereiste is óf waar een grote capaciteit gevraagd wordt, komt dit veelzijdige garderobesysteem tot zijn recht.


Functionele en veilige garderobe voor veel jassen

 

Door de jashaken naar binnen te richten is Gardelux 2 een veilige oplossing voor basisscholen en kinderdagverblijven. Gardelux 2 is op maat leverbaar (met een onderbreking op 5 meter) en kan ook vrijstaand toegepast worden. Speciaal  voor sport en leisure is Gardelux 2 perfect te combineren met een ruime keuze in zitbanken.  De perfecte kleedkamer garderobe dus!

Garderobe in iedere gewenste lengte


Gardelux 2  is uit te breiden tot 5 lijsten. Daarmee heeft dit functionele garderobesysteem de grootste opslagcapaciteit binnen de Gardelux familie. Bij de indeling van de kleed- of garderoberuimte is de benodigde capaciteit bepalend voor het systeem. Garderobe Gardelux 2 kan op elke gewenste lengte geleverd worden.

Het garderobesysteem Gardelux 2 is leverbaar als wandgarderobe, maar ook als vrijstaande unit en met bijpassende zitbanken. De frames zijn in verschillende hoogtes en in diverse kleuren op aanvraag leverbaar en worden standaard van stelvoeten voorzien. Andere mogelijkheden zijn zwenkwielen of stelplaten voor montage op de vloer. Meerdere garderobe elementen kunnen gekoppeld worden.De ophangmogelijkheden

Garderobesysteem Gardelux 2 kan uitgerust worden met verschillende hoed/jashaken of bijpassende kledinghangers. De legprofielen kunnen eventueel zwaarder uitgevoerd worden (type S), wat vooral voor sportieve toepassingen erg praktisch kan zijn. De standaard afstand tussen jashaken is 15 cm. Voor de toepassing van kledinghangers, al dan niet gecombineerd met jashaken, wordt een afstand van 10 cm geadviseerd.


Accessoires

 

Er zijn diverse bijpassende accessoires beschikbaar die 
het Gardelux 2 garderobesysteem compleet maken, zoals paraplustandaards, kapstokken en wandgarderobes.

 

G.2-T1.jpg Gardelux 2 - type 2 Gardelux 2 - type 3 Gardelux 2 - type 6
TYPE 1 TYPE 2 TYPE 3 TYPE 6
Gardelux 2 - type 5 Gardelux 2 - type 9 Gardelux 2 - type 10 Gardelux 2 - type R
TYPE S TYPE 9 TYPE 10 TYPE R
Gardelux 2 - type 12


TYPE 12