kies een taal: NL | EN | DE | FR

Gardelux Allure

Gardelux Allure steelt de show in elke ruimte
Een ideaal systeem voor moderne projectinrichting qua doelmatigheid en uiterlijk. De basis bestaat uit een ellipsvormig aluminium profiel

met gekleurde lijsten in combinatie met zwarte kunststof stijlelementen. Dit zorgt voor een fris, licht uiterlijk met een levendig karakter.

DE KLEUREN


De profielen zijn mat naturel geanodiseerd. Voor de accentijsten gelden de volgende standaard kleuren: zwart (RAL 9011), blauw (RAL 5002), mat aluminium geanodiseerd, beuken of kersen houtfineer. Andere kleuren op aanvraag. De wandsteunen zijn standaard zwart geëpoxeerd RAL 9011. Haken, kledinghangers en eindkappen zijn van zwart kunststof.

Het garderobesysteem Gardelux Allure voldoet aan alle criteria voor Duurzaam Inkopen van Kantoormeubilair.

 

ALLURE DIE OOK STAANDE OVEREIND BLIJFT!


Het Gardelux Allure systeem is ook toe te passen op enkelzijdige of dubbelzijdige vrijstaande garderobeframes. De frames zijn in verschillende hoogtes en in diverse kleuren op aanvraag leverbaar en worden standaard van stelvoeten voorzien. Andere mogelijkheden zijn zwenkwielen of stelplaten voor montage op de vloer. Meerdere frames kunnen gekoppeld worden. Tevens is montage van een parapluhouder aan het frame mogelijk.

VARIABEL
IN LENGTE
EN DIEPTE


De opbouw maakt het systeem geschikt voor elke toepassing, zowel in vaste locaties als op flexibele (werk)plekken. De garderobes hebben een maximale lengte van 5000 mm (houtfineer tot 3000 mm).


 
DE OPHANG-
MOGELIJKHEDEN


De Gardelux Allure garderobes worden standaard geleverd met 10 haken en/of kledinghangers per meter garderobeprofiel (h.o.h. 100 mm) of 8 haken en/of kledinghangers per meter garderobeprofiel (h.o.h. 125 mm). Type 8/8a keuze uit 1, 2 of 3 kledinghangers/6 jashaken. Type 11/11a magneet keuze uit 1 of 2 kledinghangers/4 jashaken.

Accessoires


De modulaire opbouw van Gardelux Allure maakt het systeem geschikt voor elke toepassing. Daarnaast is de betreffende ruimte nog functioneel aan te kleden met diverse accessoires zoals een paraplustandaard (wand- of vrijstaand model), spiegel, wandkapstokje of staande kapstok.

Er zijn diverse bijpassende accessoires beschikbaar die        het Gardelux 1 garderobesysteem compleet maken,         zoals paraplustandaards, kapstokken en wandgarderobes.