kies een taal: NL | EN | DE | FR

Gardelux Fit

Nieuw! Een eigentijds garderobesysteem dat zich perfect leent voor speelse of sportieve omgevingen. In iedere kleur mogelijk, eenvoudig te monteren en doeltreffend: Gardelux Fit is speciaal ontwikkeld voor toepassing in zorg, sport en onderwijs.

Een garderobe die matcht met de clubkleuren? Of die perfect aansluit bij de vrolijke kleuren van een schoolgebouw? Gardelux Fit is een garderobesysteem met een eigentijds en speels karakter. Simplistisch, maar enorm doeltreffend. Op basis van een lijst uit één kleur met bijpassende haken past Gardelux Fit in iedere ruimte en is iedere lengte mogelijk, zonder onderbrekingen. Standaard wordt Gardelux Fit geleverd in een mat naturel uitvoering, maar dit functionele garderobesysteem voor sport en onderwijs is naar wens te personaliseren.

Op aanvraag kunnen de steunen, lijsten en jashaken in iedere gewenste RAL-kleur uitgevoerd worden. Gardelux Fit heeft een ruime opslagcapaciteit en kan uitgebreid worden tot twee lijsten (Fit 2). Wanneer de jashaken naar binnen bevestigd worden, is het systeem uitermate geschikt voor basisscholen en kinderdagverblijven. Gardelux Fit is in een aantal korte handelingen te monteren. Vakmensen omschrijven deze functionele garderobe voor sport en onderwijs als zeer snel en eenvoudig te monteren.