Hermeta Gevelbouw

transparante kwaliteit

Betrouwbare partner in aluminium gevelelementen op maat

Hermeta Gevelbouw staat voor maatwerk geveloplossingen in aluminium. Al meer dan 50 jaar leveren wij aluminium kozijnen, ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen en vliesgevels.

Wij nemen het gehele proces – van ontwerp tot assemblage en montage – uit handen, inclusief het testen van de gevelelementen en het monteren van beglazing.


Steeds vaker treden wij op als bouwpartner. Efficiëntie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Maar ook innovatie is voor ons een kernbegrip.

Little C Rotterdam

Ultieme loft-gevoel door beeldbepalende raampartijen

Op de kop van de Coolhaven worden 15 torens met woningen,
kantoren en commerciële ruimten gerealiseerd. Ook de zelfstandige stichting “Familiehuis Daniel den Hoed” vindt in 1 van de grotere gebouwen onderdak. Drie pleintjes zorgen voor een publieke, maar intieme wereld. Ook zijn er collectieve
daktuinen waar binnen- en buitenleven samenkomen en loopbruggen verbinden de gebouwen onderling. Alles is in het werk gesteld om een gevoel van verbinding te creëren.

Hermeta Gevelbouw bouwde mee aan dit beeldbepalende nieuwbouwproject aan de skyline van de Rotterdamse Coolhaven. Mooi om te zien hoe de zwarte aluminium kozijnen, geinspireerd op New Yorkse industriële architectuur, tot hun recht komen.

Nieuwbouw & uitbreiding

Samen met Hermeta Gevelbouw
bouwen aan de toekomst. Met elkaar. Voor elkaar.

Renovatie & transformatie

Gebouwen updaten en geschikt maken voor een nieuwe toekomst. Dat is een uitdaging die Hermeta past.

Complex & innovatief

De gevel is het visitekaartje van het gebouw. Wij denken graag mee met nieuwe, innovatieve geveloplossingen.

DUURZAME & CIRCULAIRE BOUW

Veel van onze projecten hebben het BREEAM certificaat behaald. Met een eigen BREEAM-assessor in huis leveren wij graag een BREEAM-bijdrage in de engineering, realisatie en het onderhoud van uw project.

ADVIES, ONTWERP & ENGENEERING

Hermeta’s ervaren ontwerp- en engineeringsteam werkt uw ontwerpen uit tot heldere 3D-modellen. Hermeta werkt volgens het BIM protocol.

Betrouwbare partner

Wij leveren maatwerk geveloplossingen in aluminium: aluminium kozijnen, ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen en vliesgevels. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

Telefoon +31345634888

E-mail gevelbouw@hermeta.nl


Neem contact op

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

  Laatste nieuws en projecten

  Gevelbouw

  Project Mannoury in Façades 2022

  Aan de Gerrit Mannourystraat in Amsterdam zijn vier gelijkwaardige woonblokken gerealiseerd. VOF Hermeta Gevelbouw/Timmerfabriek Gebrs. Bos was verantwoordelijk voor het sluiten van de gevel. Gezamenlijk

  Lees meer »