Circulariteit

Samen duurzaam

Inclusiviteit

Hermeta onderschrijft het belang van inclusief werkgeverschap en een prettige werksfeer. Zo werken we al jarenlang prettig samen met Syndion, wat onder andere het boekje ‘Bakken met Delano’ opleverde.

Samenwerking met Syndion

Hermeta en Syndion werken al ruim 12 jaar samen. Syndion zet zich in voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. In hun eigen werkruimte in het pand van Hermeta werken de cliënten van Syndion onder begeleiding dagelijks mee aan de assemblage en verpakking van onze producten.

Daarnaast zijn er een aantal werknemers die inmiddels naar een andere plek binnen het bedrijf zijn doorgestroomd. Zij hebben een betaalde baan bij Hermeta en worden begeleid door een jobcoach van Syndion.

Bakken met Delano

Een van onze Syndion medewerkers is Delano. Samen met Marcel van der Sluijs heeft hij een kookboek uitgebracht voor het goede doel. Het kookboek is opgezet om geld in te zamelen voor een volgens ons zeer sympathiek doel, namelijk de bouwwensen van Stichting Mus. De stichting heeft plannen voor een woonvoorziening voor jongeren die graag zelfstandig willen wonen, maar dat zonder begeleiding niet zelfstandig kunnen. Het boekje is tot stand gekomen met bijdragen van verschillende sponsors.

All-in werkgeversprijs 2020

Hermeta heeft de All-in werkgeversprijs Rivierenland 2020 gewonnen als meest inclusieve werkgever in West Betuwe. Dit predicaat is een mooie beloning voor onze inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt. ⁣De toelichting die we hierop kregen:
 
Hermeta heeft zich bewezen als inclusieve werkgever door creatief mee te denken en draagvlak te creëren binnen de organisatie. Werknemers krijgen de tijd om zich te ontplooien en er wordt gezorgd voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij.

 

Laatste nieuws en projecten

Gevelbouw

Project Mannoury in Façades 2022

Aan de Gerrit Mannourystraat in Amsterdam zijn vier gelijkwaardige woonblokken gerealiseerd. VOF Hermeta Gevelbouw/Timmerfabriek Gebrs. Bos was verantwoordelijk voor het sluiten van de gevel. Gezamenlijk

Lees meer »

Betrouwbare partner

Hermeta Gevelbouw staat al meer dan 50 jaar voor maatwerk geveloplossingen in aluminium. We zijn een betrouwbare partner in ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen  en vliesgevels.
 
Meer weten over onze dienstverlening of projecten? Neem contact met ons op.
 


Neem contact op

    Uw naam

    Bedrijfsnaam

    Email

    Telefoonnummer

    Vraag