Hermeta Gevelbouw kenniscentrum

duurzaam en circulair bouwen

Hermeta Gevelbouw kenniscentrum

duurzaam en circulair bouwen

Duurzaamheid bij hermeta gevelbouw

Duurzaam is voor ons meer dan energiezuinig en milieubewust produceren en leveren. Bij ons staat respect voor de medemens en onze directe omgeving centraal in onze opstelling richting medewerkers, leveranciers, klanten en bijvoorbeeld onze gemeente. Werken met ‘de menselijke maat’, met respect voor elkaar, staat bij ons hoog in het vaandel. 

Het beste uit jezelf en het gebouw halen

Hermeta brengt duurzaam comfort in gebouwen

BREEAM expert
 

Met een eigen BREEAM-assessor in huis en meerdere BREEAM-experts kan Hermeta niet alleen meepraten op het gebied van duurzaam bouwen, maar zijn wij ook in staat een gedegen BREEAM-bijdrage te leveren in de engineering, realisatie en het onderhoud van de projecten waarbij wij betrokken worden. 

Zo hebben wij meegewerkt aan de realisatie van verschillende projecten die BREEAM-outstanding score hebben behaald:

Edge Olympic heeft daarnaast ook als eerste gebouw in Nederland de WELL Core en Shell Platinum Certification behaald!

  

LEAN

Al onze montageleiders en logistieke medewerkers zijn opgeleid in de LEAN-methodiek. Jaarlijks volgen meerdere medewerkers basis- of vervolgcursussen op het gebied van LEAN. Ook intern zijn vele bedrijfsprocessen LEAN-ingericht en wordt volgens LEANprincipes
samengewerkt.

Visie op samenwerking

Hermeta heeft haar eigen Visie op Samenwerking als uitgangspunt in haar voortdurende zoektocht naar mogelijkheden om door samenwerking meerwaarde te creëren voor alle partijen. Zoeken naar ‘’leveranciers en klanten 2.0”, noemen we dat. Hermeta zoekt samenwerkingsverbanden waarbinnen partijen openstaan voor het delen van ervaringen en respect hebben voor elkaars positie en mogelijkheden.

Gecertificeerde kwaliteit

Hermeta Gevelbouw is net als alle andere onderdelen van Hermeta gecertificeerd volgens ISO-NEN 9001 (sinds 1991 en als eerste Gevelbouwer), ISO-NEN 14001 en Multi-site FSC.

Betrouwbare partner

Hermeta Gevelbouw staat al meer dan 50 jaar voor maatwerk geveloplossingen in aluminium. We zijn een betrouwbare partner in ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen  en vliesgevels.
 
Meer weten over onze dienstverlening of projecten? Neem contact met ons op.
 
 


Neem contact op

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

  Laatste nieuws en projecten

  Bouw- en meubelbeslag

  Hemelvaart en Pinksteren

  In verband met Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten. Op maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag zijn wij ook gesloten.

  Lees meer »