Veilig produceren

Samen duurzaam

Veilig produceren

Veiligheid is natuurlijk heel zichtbaar op onze projecten, maar ook onze fabriek moet altijd veilig zijn. Een opgeruimde fabriek; daar staan we om bekend. Ook als we op volle stoom draaien, staan veiligheid en een opgeruimde fabriek bovenaan.

Wist u dat een opgeruimde, overzichtelijke werkplek veel onnodige risico’s voorkomt?

Persoonlijke bescherming

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn standaard goed geregeld. Alle monteurs hebben hun eigen gereedschaptrolley en daarmee hun eigen, veilige  gereedschapset.

In ons wekelijkse projectoverleg wordt veiligheid als vast agendapunt altijd besproken. Situaties binnen de fabriek, logistieke uitdagingen, beglazing of andere projecten waarbij de fabricage aandacht moet geven aan veiligheid, komen aan bod.

Niet voor niets is de productie vertegenwoordigd in ons Veiligheidsoverleg.

Groene stroom

Naast persoonlijke veiligheid heeft veilig en duurzaam werken en produceren ook te maken met groene stroom en afvalloos leveren.

Als eerste industriële producent heeft Hermeta een contract gesloten voor de jaarlijkse levering van ca. 1 miljoen KWh met en door Betuwestroom. Onze productie draait volledig op groene stroom uit de Betuwe.

Laatste nieuws en projecten

Bouw- en meubelbeslag

Kerstvakantie 2023

In verband met de feestdagen zijn wij van 25 december tot en met 7 januari gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen en een goed 2024!

Maandag 8 januari staan wij weer voor u klaar.

Lees meer »
Bouw- en meubelbeslag

Plaatsing batterijcontainer

Een belangrijke stap in de verduurzaming van het productieproces van Hermeta!In samenwerking met LOOC wordt er momenteel bij Hermeta een batterijcontainer geplaatst. Deze batterijcontainer fungeert als een

Lees meer »
Bouw- en meubelbeslag

Hermeta bedrijfsfilm

Elke dag komen 10 miljoen Nederlanders in aanraking met een product van Hermeta. Benieuwd welke producten dat zijn en hoe ze gemaakt worden? Onze nieuwste

Lees meer »

Betrouwbare partner

Hermeta Gevelbouw staat al meer dan 50 jaar voor maatwerk geveloplossingen in aluminium. We zijn een betrouwbare partner in ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen  en vliesgevels.
 
Meer weten over onze dienstverlening of projecten? Neem contact met ons op.
 


Neem contact op

    Uw naam

    Bedrijfsnaam

    Email

    Telefoonnummer

    Vraag