Veilig werken

Samen duurzaam

Veilig werken

Hermeta Gevelbouw heeft als motto ‘Happy People, Beautiful Products’. Op het gebied van veiligheid houdt dat in dat dat een vast onderdeel is van ons doen en laten. Vooral dat ‘laten’, want niet veilig is bij ons niet doen.

effectiever werken

Hermeta Gevelbouw is trots deelnemer in de Nederlandse Bouw. Trots op onze mensen en trots op wat we presteren. Wij willen op diverse fronten vooraanstaand zijn. Veiligheid promoten en daarmee beter en uiteindelijk effectiever, in flow, projecten kunnen realiseren is dan wel het minste dat je kunt doen.

Governance code veilig bouwen

Hermeta is bewust onderschrijver van de Governance Code Veilig Bouwen (GCVB). Dat gaat om mentaliteit, zonder tegenzin, omdat het echt nodig is en omdat we zuinig zijn op onze eigen mensen en collega’s om ons heen. Op 24 november 2021 zijn we door ABOMA geauditeerd en ruimschoots geslaagd voor trede 2 van de NEN Safety Culture Ladder V4.0. We hebben meteen de ambitie uitgesproken om in november 2022 te gaan voor trede 3.

Ondertekenaars van de GCVB conformeren zich ook aan de gezamenlijke afspraak Veiligheid in Aanbestedingen (ViA). Deze afspraak houdt in dat vanaf 1 januari 2022 opdrachtgevers die de code hebben ondertekend, veiligheidsbewustzijn als verplichting opnemen in aanbestedingen of contracten.

Laatste nieuws en projecten

Gevelbouw

Project Mannoury in Façades 2022

Aan de Gerrit Mannourystraat in Amsterdam zijn vier gelijkwaardige woonblokken gerealiseerd. VOF Hermeta Gevelbouw/Timmerfabriek Gebrs. Bos was verantwoordelijk voor het sluiten van de gevel. Gezamenlijk

Lees meer »

Betrouwbare partner

Hermeta Gevelbouw staat al meer dan 50 jaar voor maatwerk geveloplossingen in aluminium. We zijn een betrouwbare partner in ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen  en vliesgevels.
 
Meer weten over onze dienstverlening of projecten? Neem contact met ons op.
 


Neem contact op

    Uw naam

    Bedrijfsnaam

    Email

    Telefoonnummer

    Vraag