kies een taal: NL | EN | DE | FR

HerboKern Secure Plus

Vingerveilige volkern toiletcabines type HerboKern Secure PLUS, onmisbaar in kinderdagverblijven en scholen. Ook als kleedcabine en douchecabine al vele malen met succes toegepast in onder andere zwembaden. Met een prachtig front met een ronde absoluut vingerveilige scharnierzijde. Met een zacht dichtvallende deur door een ingenieus ingebouwd scharniermechanisme. Met al de voordelen en uitvoeringsmogelijkheden van de HerboKern Solid en HerboKern Solid Plus.

Cabines van massieve volkern panelen, kleur-, kras- en vuilvast, in vele designs. Met onderhoudsarm aluminium en rvs hang- en sluitwerk. Deuren met aluminium deurstijlen. Vrijhangend of op stelvoeten. Flexibel in maatvoeringen en accessoires. Ideaal voor de gebruiksintensieve en vochtige ruimten.

  • Foto 1 van 5Toiletten Veenweidebad te Mijdrecht

  • Foto 2 van 5Wisselcabines Zwembad Olympia te Waalwijk

  • Foto 3 van 5Kleedcabines vrijhangend zwembad Mijdrecht

  • Foto 4 van 5Sportcomplex Koning Willem-Alexander

  • Foto 5 van 5Toiletcabines kleuterhoogte Buskersschool te Rotterdam

VEILIGE CABINES VOOR ELKE SITUATIE!

 

Vingerveilige sanitaire wanden van HerboKern Secure Plus, ideaal voor toilet-, douche-, kleed-, wisselcabines, spatwanden en groepskleedruimten.  Juist voor zwembaden, wellnessresorts, scholen, kantoren, ziekenhuizen, campings en fabrieken de ideale oplossing! Privacy, veiligheid, gebruikers- en beheerdersgemak maken daarbij de dienst uit. Inpassen in uw situatie lukt altijd! 
VRIJHANGENDE SANITAIRE WANDEN

DE VLOERHYGIËNISCHE OPLOSSING!

Vrijhangende sanitaire wanden, gewaardeerd door de gebruiker en de beheerder. Door het minimaliseren van het aantal afsteunpunten naar de vloer wordt de hygiëne bevorderd en worden de schoonmaakkosten verminderd.

De robuuste uitstraling van de wanden doet de rest!

 
 

 

Hoe passen sanitaire wanden van Hermeta binnen uw ontwerp?

 

De HerboKern Secure Plus systemen creeëren een veilige omgeving voor kinderen en zijn met name geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en zwembaden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

We vertalen uw wens graag in de perfecte oplossing.

Kleurenprogramma 2020

 Voor het kleurenprogramma van Pfeiderer klikt u hier en van SwissCDF klikt u hier.