kies een taal: NL | EN | DE | FR

HerboKern Secure

HerboKern Secure zijn vingerveilige toiletcabines. Deze toiletcabines zijn onmisbaar in kinderdagverblijven en scholen. Ook wordt HerboKern Secure met succes toegepast als douchecabine of kleedcabine in zwembaden en sportcomplexen. Een prachtig massief volkern HPL front, een ronde absoluut vingerveilige scharnierzijde en een zacht dichtvallende deur door een ingenieus ingebouwd scharniermechanisme. 

Sanitaire wanden voor onder andere zwembaden en scholen, kleur-, kras- en vuilvast, in vele designs. Deuren met uitgefreesde sponning als deuraanslag. Vrijhangend of op stelvoeten. Flexibel in maatvoeringen en accessoires. Ideaal voor gebruiksintensieve en vochtige ruimten.

PROJECT REFERENTIES
 

 

VRIJHANGENDE SANITAIRE CABINES

DE VLOERHYGIËNISCHE OPLOSSING!

Vrijhangende toiletcabines, gewaardeerd door de gebruiker en de beheerder. Door het minimaliseren van het aantal afsteunpunten naar de vloer wordt de hygiëne bevorderd en worden de schoonmaakkosten verminderd.

De robuuste uitstraling doet de rest!

 
 

 

Hoe passen de sanitaire wanden van Hermeta binnen
uw ontwerp?

 

De HerboKern Secure systemen creeëren een veilige omgeving voor kinderen en zijn met name geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en zwembaden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

We vertalen uw wens graag in de perfecte oplossing.

 

Kleurenprogramma 2019

Voor het kleurenprogramma 2019 klikt u hier.