kies een taal: NL | EN | DE | FR

HerboLock Acoustics

De verwondering begint al bij de entree
Lockers staan vaak in de entree van een gebouw of in een kantoortuin en zijn daarbij gezichtsbepalend in het interieur. In deze vaak rumoerige ruimtes begint het ontvangst of de werkdag. Samen met designbureau Fields onderzochten we hoe we met een moderne akoestische locker een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de beleving en het comfort in het gebouw en aan een gezonde (werk)omgeving.
HerboLock acoustics brengt comfort
Het resultaat? Bijzondere akoestische lockers met aan de voorzijde een ontwerp van wolvilt en akoestisch en thermisch isolerende polyesterwol in drie uitgesproken patronen: WAVE, NOTE en TONE. De combinatie van de materialen zorgen voor een sterke absorptie van het geluid. Dit zorgt voor een aangename „als zacht en comfortabel” ervaren ruimte: alsof je thuis komt!

HerboLock_Acoustics_Tone.jpg

TONE

HerboLock_Acoustics_Wave.jpg

WAVE

HerboLock_Acoustics_Note.jpg

NOTE

PROJECT REFERENTIES

HerboLock_Acoustics_Locker_Note.jpg

Acoustics Kleurenpalet 

 

HerboLock acoustics biedt twee inspirerende kleurenwerelden: Woods en Sunset. Daarnaast heeft u de keuze uit vele andere kleuren, die u onbeperkt kunt combineren. Hier word je blij van!


HerboLock_Acoustics_kleurpallet sunset_wood.jpg

HerboLock_Acoustics.jpgOntdek de bijzondere eigenschappen HerboLock acoustics:


- Bijzonder 3D ontwerp
- Geluidsabsorberend
- 100% duurzaam en natuurlijk wolvilt
- Brandvertragend
- Vuilafstotend
HerboLock past bij uw wensen

HerboLock lockers bewijzen zich al decennia lang als veilige en functionele design lockers voor de diverse (openbare) gelegenheden. De inrichting wordt door Hermeta samen met architect, inrichter of opdrachtgever op maat gemaakt en geplaatst.
Ook in het (duurzame) materiaal en de kleur van de omkasting heeft u vele mogelijkheden. Daarnaast heeft u keuze uit vele sloten, zoals een slot met sleutel of code, met muntinworp en elektronisch. Met de kennis en kunde van een breed scala aan materialen creëert Hermeta op basis van het ontwerp een duurzaam eindresultaat.

Aanvraag_Advies_of_Offerte.jpg