Interieur op maat voor scholen

voor een inspirerende leeromgeving op uw school

Functioneel & inspirerend

Veilig & duurzaam

Maatwerk design

maatwerk SCHOOLINTERIEUR

Als betrokken schoolleider, facilitair manager of interieurarchitect begrijpt u het belang van een inspirerende en functionele leeromgeving. Met het restylen of vernieuwen van het schoolinterieur kunt u zorgen voor een prettigere leeromgeving waarin leerlingen en personeel zich optimaal kunnen ontwikkelen. Hermeta is expert in duurzame interieurbouw voor scholen. Van ontwerp tot installatie, we helpen u graag uw visie tot leven te brengen.

Video afspelen

duurzame kwaliteit van HErmeta

Of het nu gaat om het creëren van een gastvrije ontvangsthal, slimme opbergmogelijkheden, een pantry, praktische sanitaire ruimtes of ander maatwerk schoolinterieur, bij Hermeta bent u aan het juiste adres.

Onze experts zetten uw wensen of ontwerp voor u om in een perfect passend interieur. Bij ons vindt u alles onder één dak: advies, ontwerp, productie en montage. Met inspirerend maatwerkinterieur, handige opberg- en garderobeoplossingen, veilige lockers en een onderhoudsvriendelijke sanitaire ruimte is uw school weer helemaal up to date.

Scholen, architecten en interieurontwerpers kiezen voor Hermeta vanwege onze expertise, gebruik van duurzame materialen, duurzaam productieproces en persoonlijke betrokkenheid.

SCHOOLINTERIEUR DAT PAST BIJ DE WENSEN EN VISIE VAN UW SCHOOL

op maat, stijlvol en functioneel

Elke school heeft haar eigen unieke visie op onderwijs. Het is mooi als die uniekheid terugkomt in het schoolinterieur. In een veilige en inspirerende schoolomgeving. Van eenvoudig en functioneel tot strak en modern, Hermeta kan u helpen met het hele interieur. Met Hermeta krijgt u een perfect afgewerkt schoolinterieur dat aansluit bij uw wensen en visie en waarvan uw leerlingen en medewerkers jarenlang plezier zullen hebben.

Duurzame materialen en duurzaam productieproces

Duurzaamheid is belangrijk voor de toekomst. Dat nemen wij serieus. Onze op maat gemaakte interieuroplossingen worden vervaardigd met duurzame materialen en een duurzaam productieproces. Wij gaan voor een duurzame toekomst, u ook? Neem gerust contact op!

Hermeta schoolinterieur HIP2school

Creëer een prettige leeromgeving

Een goed ontworpen schoolinterieur draagt bij aan een positieve leerervaring, comfort en welzijn. Het zorgt voor een fijne sfeer op school waar iedereen zich op z’n gemak voelt.

Met ruimte voor ontwikkeling

Door slim met de ruimte om te gaan, veel opbergmogelijkheden en passende kleuren ontstaat ruimte. Ruimte voor ontwikkeling, samenwerking en creativiteit.

Een duurzame toekomst

Met aandacht voor duurzaamheid en een kwalitatief, inspirerend en duurzaam interieur draagt u bij aan een duurzame toekomst voor de leerlingen, uw school en de natuur.

Toegankelijk voor iedereen

Verhoog de toegankelijkheid zodat iedereen zich prettig door de school kan bewegen. Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken.

duurzame interieuroplossingen voor scholen

maatwerk schoolinterieur

 • Perfect op maat voor uw school
 • Van ontwerp tot installatie
 • Stevig en stijlvol
 • Uitgebreid kleurenpallet
 • Duurzame materialen: hout, volkern plaatmateriaal, rvs en aluminium
 • Makkelijk te onderhouden

⇒ Neem gerust contact op voor meer informatie.

garderobes & opbergmeubels

 • Op maat voor ieder situatie
 • Duurzame, creatieve oplossingen
 • Stevig en stijlvol
 • Duurzame materialen: hout, rvs en aluminium
 • Uitgebreid kleurenpallet

Sanitaire wanden & wastafels

 • Duurzaam
 • Volkern HPL plaatmateriaal
 • Vochtbestendig, hygiënisch en slagvast.
 • Stevig en stijlvol
 • Kleur-, kras- en vuilvast
 • Uitgebreid kleurenpallet
 • Op maat voor ieder situatie
 • Makkelijk te onderhouden
 • Ideaal voor vochtige ruimtes

Accessoires naar wens

 • Verschillende stijlen afwerking
 • Softclose systeem voor geruisloos sluitende deuren
 • Duurzame aluminium kledinghaken
 • En veel meer
Hermeta schoolinterieur accessoires

toegankelijk voor iedereen

Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken. Hermeta houdt daar rekening mee in het ontwerp. De producten met het Hermeta Life label voldoen aan de toegankelijkheidsnormen van de ITS (Integrale Toegankelijkheids Standaard) en zijn daarmee in lijn met het VN-verdrag voor de
rechten van de gehandicapte mens.

Download ook onze tips voor toegankelijkheid.

Hermeta Inclusiviteit toegankelijkheid Gardelux garderobe Hermeta life zwembad

Herbolock lockers

 • Duurzame materialen, FSC®
 • Veilige opbergruimte
 • Modulair en demontabel
 • Op maat
 • Vochtbestendig
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Kleur- en slagvast
 • Makkelijk te reinigen
 • Leverbaar in vrijwel iedere uitvoering en kleur
 • Diverse mogelijkheden sluitsysteem. Passend bij uw wens
Lockers voor camping en jachthavens

vragen? we helpen u graag verder

Wilt u het interieur op uw school aanpassen en wilt u hierover met ons van gedachten wisselen? Of bent u architect of projectinrichter en wilt u uw ontwerp duurzaam laten produceren en bouwen? Wij helpen u graag. Neem gerust contact op.

inspirerend schoolinterieur met maatwerk garderobekasten

Een aangename en goed georganiseerde schoolomgeving stimuleert creativiteit en draagt bij aan een positieve leerervaring voor zowel leerlingen als leraren. Maatwerk garderobekasten bieden hiervoor een uitstekende oplossing, met op maat gemaakte opbergmogelijkheden voor jassen, gymtassen, schoolmateriaal, speelgoed en broodtrommels.

Hermeta biedt diverse duurzame HIP2School garderobeconcepten voor basisscholen, die kunnen worden aangepast aan specifieke wensen van uw school. Met de mogelijkheid om de kasten verrijdbaar te maken, kunt u de beschikbare ruimte zelfs extra flexibel en optimaal benutten.

verrijdbare garderobekasten voor meer flexibiliteit en optimaal benutten van de ruimte.
HerboKern Secure KIDZ - kindertoilet - sanitaire cabine voor scholen - schoolinterieur

Veilige en comfortabele sanitaire ruimte voor kinderen

Een veilige en hygiënische sanitaire ruimte is essentieel voor scholen, kinderen en leraren maken er immers dagelijks gebruik van. Onze ‘KIDZ’ sanitaire cabines zijn speciaal ontworpen met veiligheid als topprioriteit en zijn ideaal voor kinderopvangcentra en basisscholen. Met strakke fronten, vingerveilige scharnieren, uitgefreesde deursponningen en soft-close mechanismen bieden ze maximale bescherming en gemak.

De sanitaire cabines worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig te onderhouden. Uiteraard zijn bijpassende wastafelbladen mogelijk. Voor volledige vernieuwing van de sanitaire ruimte kunt u ook bij ons terecht. Met onze expertise zorgen we voor optimale hoogte, toegankelijkheid, veiligheid en hygiëne, en creëren we een comfortabele en veilige sanitaire ruimte voor uw school.

VEILIGHEID EN GEMAK MET ONZE LOCKERS VOOR SCHOLEN

Lockers zijn onmisbaar op middelbare scholen, beroepsonderwijsinstellingen en universiteiten. Ze bieden niet alleen gemak, maar ook veiligheid. Of het nu gaat om het opbergen van schoolmaterialen, waardevolle spullen of persoonlijke items, lockers bieden extra gemak en gemoedsrust voor zowel leerlingen als medewerkers.

Bij Hermeta bieden we functionele en stijlvolle lockers die perfect passen bij de behoeften van middelbare scholen, beroepsonderwijsinstellingen en universiteiten. Met verschillende slotopties, formaten en kleuren, kunnen onze lockers worden aangepast aan de specifieke eisen van uw schoolomgeving. Hiermee creëert u een prettige, veilige en goed georganiseerde schoolomgeving waar leerlingen zich thuis voelen.

Lockers voor camping en jachthavens
Hermeta Interieurbouw HIP2SCHOOL schoolgarderobes inrichting concept So Fier Utrecht

SAMENWERKING MET ARCHITECTEN, PROJECTINRICHTERS EN INTERIEURONTWERPERS

Bent u een architect, projectinrichter of interieurontwerper voor schoolinrichtingen? Hermeta is graag uw betrouwbare partner in de realisatie. Met onze uitgebreide ervaring begrijpen we dat het schoolinterieur niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk en duurzaam moet zijn, binnen het beschikbare budget.

Samen met u nemen we uw interieurontwerp door. Zodat we tot een mooi schoolinterieur kunnen komen dat volledig naar uw wens is en aan de huisstijl van de school voldoet. Mooi, praktisch, duurzaam en kindvriendelijk. Onze ervaren ontwerpers zijn bedreven in het vinden van creatieve oplossingen die het oorspronkelijke ontwerp intact houden. Met als eindresultaat een prachtig en functioneel interieur waar de school jarenlang mee vooruit kan.

VOORBEELDEN VAN PROJECTEN MET SCHOOLINTERIEUR

De 4 simpele stappen naar een duurzaam schoolinterieur

1. Maak een afspraak

We bespreken de situatie en wensen van uw school en wat Hermeta voor u kan betekenen.

2. Ontwerp en productie

Op basis van uw wensen ontwerpen we de beste oplossing. Na akkoord start de productie. Een duurzaam productieproces met duurzame materialen.

3. Professionele installatie

Kwalitatieve installatie door ervaren professionals van Hermeta, wat zorgt voor een langdurige en probleemloze werking.

4. Een duurzaam schoolinterieur

Uw leerlingen en medewerkers kunnen nu genieten van het nieuwe interieur. Makkelijk te onderhouden en prettig in gebruik.

Een succesvolle toekomst voor uw school

Met Hermeta kiest u voor hoogwaardig en duurzaam schoolinterieur. We zijn specialist in het bouwen van interieurs voor basisscholen, voortgezet onderwijsinstellingen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties. Bij ons vindt u alles onder één dak: advies, ontwerp, productie en montage. Met meer dan vijftig jaar ervaring kunnen we voor elke onderwijsomgeving een perfecte oplossing bieden.

Samen gaan we voor een succesvolle toekomst voor uw school.

Kiezen voor Hermeta betekent:

Meer info of offerte? Neem contact op

Benieuwd naar een passende oplossing voor uw school? Of heeft u een ontwerp en wilt u dat duurzaam laten produceren en monteren?

Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende adviesafspraak of een offerte. Wij helpen u gegarandeerd verder. Uw wens vertalen we graag in een perfecte oplossing.

We horen graag van u.

contactformulier

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag