kies een taal: NL | EN | DE | FR

Gevel van zorgcentrum De Koperhorst ‘onzichtbaar’ vernieuwd

  • 19-09-2018

Gevel van zorgcentrum De Koperhorst ‘onzichtbaar’ vernieuwd

De serviceflat en het hoofdgebouw van verzorgingshuis de Koperhorst in Amersfoort was hard toe aan een nieuwe gevel. Maar omdat de renovatie in bewoonde toestand wordt uitgevoerd heeft dit voor de cliënten een ongewenste grote impact. Dat was voor het zorgcomplex reden om de touwtjes zo veel mogelijk in eigen handen te houden en een eigen directievoerder voor de renovatie aan te stellen.

In samenwerking met RenovatieTotaal en Hermeta Gevelbouw is een zeer gedegen plan van aanpak opgesteld. Inmiddels wordt de renovatie uitgevoerd.

Lees hier op de pagina's 8 en 9 het complete artikel over de Koperhorst.

Koperhorst_Gevel_3.JPG
Koperhorst_Gevel_2.JPG

Tekst: Harmen Weijer