kies een taal: NL | EN | DE | FR

Hermeta levert kleedcabines en toiletcabines voor zwembad De Biezem in Laren

  • 13-11-2015

Op 30 oktober opende zwembad De Biezem in Laren officieel haar deuren. De zwemmers maken gebruik van veel door Hermeta geleverde producten: de kleedcabines en toiletcabines komen van Hermeta, net als de lockers.
De bouw van het zwembad begon in mei 2011. Het sportcentrum, waar ook andere sporten beoefend kunnen worden, is ontworpen door Slangen+Koenis Architecten. Zij vroegen Hermeta om de levering van 28 kleedcabines, 7 toiletcabines en 116 lockers, voorzien van een elektronisch sluitsysteem. Daarnaast leverde Hermeta verschillende wandzitbanken, garderobes en een make-upblad.
De lockers zijn van het type Z en zijn geleverd in de lage uitvoering. Dat leidt tot een mooi ruimtelijk effect in het sportcentrum. Zwembad De Biezem is het volgende project in een rij succesvolle samenwerkingen tussen Hermeta en Slangen+Koenis Architecten. Eerder werden al projecten als: Sportcomplex Koning Willem-Alexander te Hoofddorp, Sportcentrum Helsdingen te Vianen, Zwembad De Geuselt te Maastricht en Concept 2521, Gewoon Zwemmen, met zwembaden in Alblasserdam, Almere, Culemborg en Rees (Duitsland), tot een succesvol einde gebracht.

Geleverde producten:
28 HerboKern Secure kleedcabines
7 HerboKern Secure toiletcabines
116 HerboLock Solid lockers type Z voorzien van elektronisch sluitsysteem VConsyst
40 m¹ wandzitbank Gardelux type 1 voorzien van volkern zitdeel gecombineerd met wandgarderobe Gardelux type 2
30 m¹ wandzitbank Gardelux type 1 voorzien van volkern zitdeel
1 HerboTop Solid make-upblad

de-biezem-laren-lockers-zwembad.jpg