100 JAAR Hermeta
Hermeta is 100 jaar!

Open Dag 28 juni 2024

Open dag - 100 jaar Hermeta

Hermeta is een prachtig Nederlands maakbedrijf en bestaat 100 jaar!  Ontdek de rijke geschiedenis en innovaties van Hermeta tijdens onze open dag ter ere van ons 100-jarig bestaan!

U bent van harte welkom om deel te nemen aan onze speciale open dag voor bedrijven op vrijdagmiddag 28 juni 2024. Leer meer over ons bedrijf, onze producten en onze duurzame initiatieven voor het milieu en de gemeenschap tijdens dit unieke jubileumevenement.

Open dag!

Datum: Vrijdag 28 juni 2024

Tijd: 15:00u-17:00u

Locatie: Hermeta, 1e Industrieweg 1 in Asperen

Video afspelen
Bedrijfsfilm Hermeta
Open dag -100 jaar Hermeta

Wat is er te doen?

Tijdens onze open dag krijgt u de kans om een kijkje achter de schermen te nemen

 • Bezoek onze fabriek en zie hoe onze producten worden gemaakt.
 • Leer meer over onze kernwaarden, het productieproces, mogelijkheden en onze duurzaamheidsinitiatieven
 • Stel vragen aan ons deskundig team

We sluiten de middag af onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor wie?

Onze open dag op vrijdag 28 juni is interessant voor bedrijven en professionals die interesse hebben in hoogwaardige aluminium bouwmaterialen, aluminium onderdelen en producten op maat, innovatieve interieuroplossingen en duurzame productiemethoden.

We verwachten een breed publiek. Van architecten, interieurontwerpers, productmanagers en aannemers tot gemeenten, beheerders, aluminium schepenbouwers en beeldend kunstenaars en andere professionals die gewoon nieuwsgierig zijn naar de geschiedenis, het productieproces en de innovaties van Hermeta.

U bent van harte welkom! Kom en vier met ons mee terwijl we trots terugkijken op onze eerste eeuw en vooruit kijken naar de volgende.

Kom naar de open dag!

Wilt u graag deelnemen aan onze open dag en Hermeta van dichtbij ervaren? Meld u aan via het aanmeldformulier.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en vol trots ons prachtige maakbedrijf te laten zien!

100 JAAR Hermeta

aanmeldformulier

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Uw email

  Opmerking

  Made in Asperen - duurzaam en lokaal

  Het 100-jarig jubileum vieren we onder het motto ‘Made in Asperen’, waarmee we het belang van lokaal en duurzaam produceren willen onderstrepen.

  Onze productie vindt plaats in Asperen waar we gebruikmaken van duurzame materialen en een duurzaam productieproces met eigen zonne-energie. Hierdoor realiseren we een zeer kleine ecologische voetafdruk. Lokaal kopen en verkopen vermindert transport en beperkt de CO2-uitstoot.

  We zijn trots op onze lokale betrokkenheid en dragen actief bij aan onze gemeenschap. Veel van onze werknemers en klanten komen uit de regio. We vertellen u graag meer over duurzaamheid en onze toekomst.

  projecten van hermeta door de jaren heen

  Heeft u een mooie foto van een Hermeta project of product die we hier kunnen plaatsen? Stuur het naar marketing@hermeta.nl