Hermeta Gevelbouw

Samen duurzaam bouwen

Duurzaamheid bij hermeta gevelbouw

Bij Hermeta Gevelbouw is duurzaam meer dan energiezuinig en milieubewust produceren en leveren. Duurzaamheid heeft ook te maken met veilig werken en produceren, maar ook met respect voor elkaar. Respect richting medewerkers, leveranciers, klanten en bijvoorbeeld onze gemeente.

Veilig werken

Hermeta Gevelbouw heeft als motto ‘Happy People, Beautiful Products’. Op het gebied van veiligheid houdt dat in dat dat een vast onderdeel is van ons doen en laten. Vooral dat ‘laten’, want niet veilig is bij ons niet doen.

Veilig produceren

Veiligheid is natuurlijk heel zichtbaar op onze projecten, maar ook onze fabriek moet altijd veilig zijn. Een opgeruimde fabriek; daar staan we om bekend. Ook als het op volle stoom gaat, staan veiligheid en een opgeruimde fabriek bovenaan.

Betrouwbare partner

Wij leveren maatwerk geveloplossingen in aluminium: aluminium kozijnen, ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen en vliesgevels. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

Telefoon +31345634888

E-mail gevelbouw@acc.hermeta.nl


Neem contact op

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

  Laatste nieuws en projecten

  Gevelbouw

  Project Mannoury in Façades 2022

  Aan de Gerrit Mannourystraat in Amsterdam zijn vier gelijkwaardige woonblokken gerealiseerd. VOF Hermeta Gevelbouw/Timmerfabriek Gebrs. Bos was verantwoordelijk voor het sluiten van de gevel. Gezamenlijk

  Lees meer »