kies een taal: NL | EN | DE | FR

Special products cases

Cases - Partners
Hermeta levert sinds de oprichting diverse klantspecifieke oplossingen aan verschillende relaties. Door de jaren heen zijn bijvoorbeeld voor de bus- en treinindustrie en Politie Nederland diverse oplossingen door ons gerealiseerd in overleg met de klant.

Veelal wordt hiervoor gebruik gemaakt van onze eigen productievoorzieningen met als uitgangspunt het kernmateriaal aluminium. Inkoop van aanvullende technieken en materialen om componenten te vervolmaken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De Identificatie Zuil

 

In samenwerking ontworpen en gerealiseerd met Politie Nederland, zorgt er voor dat op een gestandaardiseerde wijze verdachten goed, eenvoudig en snel geïdentificeerd en geregistreerd kunnen worden.


 
Afvalbak in wand

 

Aluminium afvalbak geïntegreerd in wand t.b.v. VIRM dubbeldeks treinen van de Nederlandse Spoorwegen.

Zijwandtafel met afvalbak

 

Zijwandtafel met geïntegreerde afvalbak, een combinatie van aluminium en Corian plaatmateriaal, t.b.v. treinen Nederlandse spoorwegen, materiaal ICM/DDZ.

 
 
Klaptafeltje

 

Aluminium “klaptafeltje”, volledig vervaardigd uit aluminium, voor bevestiging op glazen wand t.b.v. treinen Nederlandse Spoorwegen, materieel ICM.

Deurgreep

 

Speciale aluminium deurgreep voor het makkelijk in één beweging heffen en openen van hermetische schuifdeuren welke o.a. worden toegepast in operatiekamers en laboratoria.