kies een taal: NL | EN | DE | FR

Special products

 

Van vlotte schets naar afgewerkt eindproduct
Hermeta levert sinds de oprichting diverse klantspecifieke oplossingen aan verschillende relaties.
Door de jaren heen zijn bijvoorbeeld voor de bus- en treinindustrie en Politie Nederland diverse oplossingen door ons gerealiseerd in overleg met de klant.

Veelal wordt hiervoor gebruik gemaakt van onze eigen productievoorzieningen met als uitgangspunt het kernmateriaal aluminium.
Inkoop van aanvullende technieken en materialen om componenten te vervolmaken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Het gietproces

 

Diverse aluminium legeringen worden middels coquillegiettechniek of spuitgiettechniek verwerkt tot een eindproduct. Het door de klant gewenste eindresultaat m.b.t. oppervlaktebewerking bepaalt in grote mate de legering en techniek. Vanuit de filosofie van make-and-buy wordt afhankelijk van seriegrootte en/of levertijd beoordeeld om productie in Asperen of in China/India uit te voeren.


 
Profielbewerking

 

Middels volautomatische CNC-machines en profiel bewerkingsautomaten worden de aluminium profielen bewerkt. Profielen kunnen door de klant worden aangeleverd of door Hermeta worden ingekocht. Onze groepsinkoop zorgt voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarvoor is profielinkoop in China voor ons altijd één van de opties die wordt onderzocht.

Voorbewerking

 

Alle bewerkingen zoals CNC bewerking, slijpen, trommelen en vibreren bevinden zich in eigen huis en worden flexibel ingezet.

 
 
Oppervlakte behandeling

 

Hermeta zorgt voor een kwalitatief perfecte oppervlaktebehandeling ter decoratie en/of bescherming. In onze eigen anodiseerafdeling kunnen wij onze producten voorzien van een decoratieve anodiseerlaag in diverse standaardkleuren. Uiteraard behoort ook poedercoating tot de mogelijkheden.

Plaatbewerking

 

Hermeta produceert HerboLock lockers en HerboKern kleed-, toilet- en douchecabines. De daarvoor aanwezige expertise en machinepark kunnen ook worden ingezet voor bewerking van plaatmateriaal voor derden. In principe kunnen vrijwel alle plaatmaterialen bewerkt worden. HPL en Corian zijn vanuit voorraad leverbaar.

 
 
Logistiek

 

Hermeta is in staat om alle logistieke handling bij de opdrachtgevers uit handen te nemen. Onze logistieke planning beheerst uw voorraden en zorgt ervoor dat uw productieproces niet verstoord wordt door te late leveringen.

Montage

 

Vanuit the one-stop shopping gedachte behoort volledige assemblage tot samengesteld eindproduct tot de mogelijkheden. Hermeta kan uw volledige concept uit handen nemen en zorgen voor het optimale engineerings- en uitvoeringstraject.