Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

Doorvalbeveiliging

Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

Doorvalbeveiliging

Hermeta doorvalbeveiliging: vast en zeker

Met een goede doorvalbeveiliging kun je voorkomen dat mensen uit het raam vallen. In het Bouwbesluit van 2012 zijn regels omtrent doorvalbeveiliging vastgelegd voor bestaande- en nieuwbouwsituaties. Hermeta heeft voor iedere situatie een doeltreffende doorvalbeveiliging ontwikkeld. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.

geteste Veiligheid op maat

SKG-GEKEURD VOLGENS NEN-EN 1991-1-1

Montage

Het Nederlands Normalisatie Instituut heeft in NEN 6702 (art. 9.6) normeringen vastgelegd. Deze normeringen geven aan waaraan de oplossingen moeten voldoen. Om dit aan te tonen, voert SKG tests uit met een stootbelastingsproef als omschreven in NEN-EN 1991-1-1 (voorheen NEN 6702). De doorvalbeveiliging van Hermeta is als systeem getest volgens NEN-EN 1991-1-1.

Ook bevestiging van de steunen aan de ondergrond is essentieel voor een juiste en veilige montage. Vele mogelijkheden in ondergrond (steen, hout, aluminium of kunststof) en bijpassende montagemiddelen zijn getest door SKG. 

Onderdelen
Alle onderdelen van het doorvalbeveiligingssysteem van Hermeta zijn vervaardigd van minimaal 75% gerecycled aluminium.
Het systeem biedt veiligheidsoplossingen voor nieuwe en bestaande woning- en utiliteitsbouw. Het kan worden toegepast voor binnen- en buitengebruik, zowel in de dag montage als op de dag montage. De aluminium koker kan op maatspecificatie geleverd worden.

  

Waarom kiezen voor de doorvalbeveiliging van Hermeta ?
Hermeta kan snel maatwerk leveren met een passende oplossing voor veilige montage. Verder zijn de verschillende systemen in iedere RAL-kleur leverbaar. Als fabrikant is Hermeta in staat om specifieke uitdagingen op te lossen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van C2C gecertificeerde onderdelen. Zowel de doorvalbeveiligingsystemen als de montage toepassingen zijn op diverse ondergronden getest. Deze testresultaten delen we graag.

Gebruikssituaties
In het Bouwbesluit 2012 staat beschreven waaraan een veilige kozijnsituatie moet voldoen. Hermeta heeft op basis van deze eisen een doorvalbeveiliging systeem ontwikkeld. Een goedgekeurde veiligheidsoplossing is belangrijk om ongelukken en aansprakelijkheid te voorkomen. De meest voorkomende gebruikssituaties zijn in documentatie beschreven. Daarnaast kan Hermeta als fabrikant schakelen in kozijnspecifieke oplossingen.

Maatwerk is vanzelfsprekend in doorvalbeveiliging
Hermeta’s doorvalbeveiliging kan toegepast worden met vrije overspanning tot 2000 mm. Hermeta kan als fabrikant ook andere lengtematen tot op de milimeter nauwkeurig aanleveren. Vanuit voorraad worden de artikelen geleverd in mat naturel geanodiseerd (-11) of in RAL 9010 wit (-79). Een RAL-kleur aansluitend op uw kozijn is op aanvraag leverbaar. Wij vinden maatwerk vanzelfsprekend.

Neem contact op

Wij leveren een breed pakket bouw- en meubelbeslag en Gardelux ® garderobesystemen. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

 

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

   

  Laatste nieuws en artikelen