Over Hermeta

werken bij

Werken bij hermeta

Hermeta staat voor een prettige werksfeer en inclusief werkgeverschap.

Regelmatig hebben we leuke mogelijkheden voor MBO’ers en HBO’ers voor vaste of tijdelijke functies, stages of afstudeeropdrachten op onder meer gebied van verkoop, automatisering, productontwikkeling en techniek.

 

Kom je bij ons werken?

Ontdek hermeta

Ruim 100 jaar geleden is Hermeta opgericht en nog altijd zijn we een trotste, Nederlandse onderneming met een breed pakket aan bouw- en meubelbeslagproducten en maatwerk in interieur- en gevelbouw.  Als basismateriaal gebruiken we gerecycled aluminium.

Vanuit de gedachte dat het comfort voor de mens centraal staat, realiseren we duurzame en innovatieve oplossingen. We besteden veel aandacht aan circulair gebruik van materialen, toegankelijkheid, inclusiviteit en maatschappelijk betrokken ondernemen.

Direct solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze teams kunnen versterken. Kijk hier voor onze actuele vacatures of stuur direct een open sollicitatie. Vertel ons waarom jij van toegevoegde waarde bent voor Hermeta. We gaan graag met je in gesprek.

Meer weten over onze vacatures, functies of de sollicitatieprocedure? Stuur een mail naar Nel Millenaar of bel: 0345 634 880.

Solliciteer direct

Hermeta is altijd op zoek naar (nieuw) talent! Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur je motivatie en CV per mail of via een WhatsApp bericht. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en geef daarbij aan dat je een vraag hebt voor de afdeling Human Capital.


Neem contact op

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoon

  Vraag

  Laatste nieuws en projecten

  Interieurbouw

  Hermeta in SOED Vroonermeer

  Hermeta Interieur Partners heeft meegewerkt aan de inrichting van SOED (Scholen Onder Een Dak) Vroonermeer in de gemeente Alkmaar.  We hebben hier in opdracht van

  Lees meer »