Hermeta Gevelbouw

kenniscentrum

Kenniscentrum gevelbouw

Hermeta Gevelbouw heeft een team van experts om u te helpen uw project te realiseren. In ons kenniscentrum vindt u meer informatie en documentatie.

Duurzaam en circulair bouwen

Veel van onze projecten hebben het BREEAM certificaat behaald. Met een eigen BREEAM-assessor in huis leveren wij graag een BREEAM-bijdrage in de engineering, realisatie en het onderhoud van uw project.

documentatie

Wij vinden kennis delen belangrijk. Op de pagina documentatie vindt u folders, artikelen en certificaten.

Innovaties

Soms vraagt een project speciale aanpassingen. We zoeken graag samen met de opdrachtgever, aannemer of architect naar een gezamenlijke oplossing.

Veelgestelde vragen

Hermeta heeft een uitgebreid kwaliteitszorgsysteem. Een systeem met duidelijke productie en inkoopprocedures. Binnenkomende en uitgaande producten keuren we met moderne meetinstrumenten onder andere op maatvoering en uiterlijk. Dat doen we vóór dat de producten worden toegelaten in onze magazijnen. Ons kwaliteitszorgsysteem is gecertificeerd. DNV-GL controleert dit zorgsysteem periodiek volgens de ISO 9001 en ISO 14001 norm.

Betrouwbare partner

Hermeta Gevelbouw staat al meer dan 50 jaar voor maatwerk geveloplossingen in aluminium. We zijn een betrouwbare partner in ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen  en vliesgevels.
 
Meer weten over onze dienstverlening of projecten? Neem contact met ons op.
 
 


Neem contact op

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

  Laatste nieuws en projecten

  Gevelbouw

  Project Mannoury in Façades 2022

  Aan de Gerrit Mannourystraat in Amsterdam zijn vier gelijkwaardige woonblokken gerealiseerd. VOF Hermeta Gevelbouw/Timmerfabriek Gebrs. Bos was verantwoordelijk voor het sluiten van de gevel. Gezamenlijk

  Lees meer »