Nieuwbouw & uitbreiding

Klaar voor de toekomst

Uitbreiding en nieuwbouw met Hermeta gevelbouw

Bouwen aan de toekomst. Met elkaar. Voor elkaar. Op het snijvlak van nieuwe technieken, gezond verstand en verantwoordelijkheid. Zo ontstaan oerdegelijke,
maar tegelijkertijd vernuftige gebouwen, klaar voor de toekomst,
die tientallen jaren meekunnen. Die zuinig met energie omgaan. Weinig onderhoud behoeven.
En op efficiënte wijze gebouwd zijn. Duurzaamheid is meer dan je denkt. En daar denkt Hermeta Gevelbouw graag in mee.

Recent project

Unilever global food innovation centre

Meest duurzame multifunctionele gebouw ter wereld

Het prijswinnend ontwerp weerspiegelt openheid en transparantie en stimuleert innovatie en connectie met elkaar en met de buitenwereld. De grote glaspartijen in het ontwerp spelen daarbij een belangrijke rol.

Hermeta Gevelbouw tekende voor de fabricage en montage van de vliesgevelconstructies, bestaande uit vier 65 m brede gevels die in hoogte variëren. Daarnaast zijn vliesgevels toegepast in de verbinding tussen de beide gebouwen en de binnengevel van de zogenoemde Pilot Plant.

Wij brachten geïsoleerde en geluidreducerende panelen aan, waarmee in grote mate bijgedragen is aan het hoge duurzaamheidsniveau.

BREEAM

Met een eigen BREEAM-assessor in huis en meerdere BREEAM-experts kan Hermeta niet alleen meepraten op het gebied van duurzaam bouwen, maar zijn wij ook in staat een gedegen BREEAM-bijdrage te leveren in de engineering, realisatie en het onderhoud van de projecten waarbij wij betrokken worden.

LEAN en ISO gecertificeerd

Wij hebben ons productieproces Lean ingericht. Daarnaast zijn een van de weinige gevelbouwers, die zowel ISO 9001 als ISO 14001 gecertificeerd is. 

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO 14001 richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied.

Recent project

Little C

Ultieme loft-gevoel door beeldbepalende raampartijen

Op de kop van de Coolhaven worden 15 torens met woningen,
kantoren en commerciële ruimten gerealiseerd. Ook de zelfstandige stichting “Familiehuis Daniel den Hoed” vindt in 1 van de grotere gebouwen onderdak. Drie pleintjes zorgen voor een publieke, maar intieme wereld. Ook zijn er collectieve
daktuinen waar binnen- en buitenleven samenkomen en loopbruggen verbinden de gebouwen onderling. Alles is in het werk gesteld om een gevoel van verbinding te creëren.

Hermeta Gevelbouw bouwde mee aan dit beeldbepalende nieuwbouwproject aan de skyline van de Rotterdamse Coolhaven. Mooi om te zien hoe de zwarte aluminium kozijnen, geinspireerd op New Yorkse industriële architectuur, tot hun recht komen.

Betrouwbare partner

Hermeta Gevelbouw staat al meer dan 50 jaar voor maatwerk geveloplossingen in aluminium. We zijn een betrouwbare partner in ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen  en vliesgevels.
 
Meer weten over onze dienstverlening of projecten? Neem contact met ons op.
 


Neem contact op

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

  Werk in uitvoering

  Van der Valk Gorinchem

  Nieuwbouw

  Laatste nieuws en projecten

  Gevelbouw

  Project Mannoury in Façades 2022

  Aan de Gerrit Mannourystraat in Amsterdam zijn vier gelijkwaardige woonblokken gerealiseerd. VOF Hermeta Gevelbouw/Timmerfabriek Gebrs. Bos was verantwoordelijk voor het sluiten van de gevel. Gezamenlijk

  Lees meer »