Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

Duurzaam & Circulair produceren

Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

Duurzaam & Circulair produceren

Hermeta brengt duurzaam comfort in gebouwen

Duurzaamheid is de rode draad binnen Hermeta die op verschillende manieren invulling krijgt. De producten van Hermeta Bouw- en Meubelbeslag zijn al jarenlang C2C gecertificeerd. Verder wordt er in het productieproces gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en groene stroom. Ook worden oude artikelen teruggenomen en hergebruikt.

C2C Silver mét gouden randje

Hermeta slaat Hydro CIRCAL aan de haak

De relatie tussen Hermeta en Hydro gaat al vele jaren terug. Een gezamenlijk speerpunt van de bedrijven is duurzaamheid dat bij beiden in de genen zit. Continue stappen vooruit zetten als het gaat om duurzaamheid. Hermeta heeft als eerste in Nederland vanuit extrusieprofielen van Hydro CIRCAL designhaak 0111 geproduceerd. Hydro CIRCAL bevat minimaal 75 procent post-consumer schroot.

Circulaire garderobe inrichting

Hermeta heeft voor de Brede School in Asperen meegewerkt aan een recyclingsproject. De oude garderobes zijn teruggestuurd naar de leverancier en we hebben nieuwe Gardelux ® Fit van 75% gerecycled aluminium teruggeplaatst. De oude garderobes zijn omgesmolten, zodat de materialen opnieuw gebruikt kunnen gaan worden.

Cradle to Cradle

Ons aluminium bouw- en meubelbeslag is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd en het certificaat is verbeterd! Op de onderdelen op basis van ons groene-energiebeleid en de recycling potentie van ons aluminium scoren we Gold op Renewable Energy en Material Reutilisation.

Het voornaamste doel van het Cradle to Cradle concept is om het realiseren van producten, processen en systemen op een positieve manier voor mensen en hun omgeving uit te voeren. 

Lid C2C Bouwgroep

Hermeta is een van de leden van de C2C Bouwgroep en omarmt daarmee de circulaire economie. Als ambassadeurs van de C2C Bouwgroep in de bouw dragen wij vol trots het C2C gedachtegoed verder uit. Daarmee bouwen we samen met de partners van de bouwgroep aan de circulaire economie. 

Hermeta schoolinterieur garderobe en toilets

Neem contact op

Wij leveren een breed pakket bouw- en meubelbeslag en Gardelux ® garderobesystemen. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

   

  Laatste nieuws en artikelen