Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

speciale producten & maatwerk

Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

speciale producten & maatwerk

Innovatie hand in hand met creatie

Hermeta levert sinds de oprichting diverse klantspecifieke oplossingen aan verschillende relaties. Door de jaren heen hebben wij in overleg met de klant verschillende maatwerk oplossingen gerealiseerd.  

Maatwerk oplossing voor ieder probleem

Door de productie vanuit eigen fabriek kunnen we heel snel maatwerk leveren.

Het totale proces van productontwikkeling wordt in samenwerking met de klant en onze engineers geregisseerd. Onze voortdurende aandacht voor nieuwe technologieën en de zorg voor aspecten als milieu, duurzaamheid en kwaliteitsborging maken Hermeta tot dynamische partner. 

We maken bij klantspecifieke producten gebruik van onze eigen productievoorzieningen met als uitgangspunt het basismateriaal aluminium. Inkoop van aanvullende technieken en materialen om componenten te vervolmaken behoren tot de mogelijkheden.

De totale productontwikkeling kan Hermeta vervullen. Na overleg met de klant wordt er nagedacht over het product of een passende oplossing voor een probleem. Het totale proces van initiëren, ontwerpen, ontwikkelen, onderzoeken, engineering, prototype vervaardigen en productie gereed maken, wordt door de engineers geregisseerd. 

Prototype-bouw: de verschillende mogelijkheden

De ervaring en expertise van onze engineers worden ingezet om tot het uiteindelijke product te komen. Tekenwerk wordt uitgevoerd in SolidWorks of een ander door u gewenst tekenpakket. 

Hermeta beschikt over een 3D printer voor het vervaardigen van prototypes. Alle ontwerpen worden visueel getest. Voor de complexere ontwerpen wordt 3D printing ingezet om passingen te perfectioneren. Door toepassing van deze techniek in eigen huis kan uitermate snel geschakeld worden bij het ontwerpen voordat er overgeschakeld wordt naar serieproductie. Ook is het mogelijk om prototypes uit stafmateriaal te frezen of te gieten in een zandmal. Hierbij is het voordeel dat gebruik van dezelfde legering als bij het uiteindelijke productie vanuit de coquille.

 

Hermeta ontwikkelde verder met de Nederlandse spoorwegen verschillende artikelen voor de inrichting van treinen. Voorbeelden hiervan zijn verschillende typen afvalbakken en klaptafeltjes. 

Neem contact op

Wij leveren een breed pakket bouw- en meubelbeslag en Gardelux ® garderobesystemen. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

Telefoon: +31345634874

E-mail: sales@acc.hermeta.nl

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

   

  Laatste nieuws en artikelen