Complex & innovatief

Gevels met dynamische uitstraling

Hermeta Gevelbouw complexe en innovatieve gevels

De gevel is het visitekaartje van het gebouw. De eerste indruk die de bezoeker krijgt. Hermeta Gevelbouw inspireert graag met de door haar gerealiseerde projecten alle bouwpartners.

Elke kleur, vorm, materiaal, detail, kan een idee initiëren wat de basis vormt voor weer een nieuwe innovatieve geveloplossing. Kennis delen en samenwerken zijn de ingrediënten die ons plezier geven in wat we blijven doen, mooie inspirerende gevels realiseren.

Recent project

LIFE SCIENCES INCUBATOR

Duurzaam en innovatief project

De innovatieve gevel vormt de basis voor het energetische concept en geeft het gebouw een herkenbaar profiel en ruimtelijk interieur. 40% minder energieverbruik dan dat het bouwbesluit vereiste en een Co2 reductie van meer dan 30% zijn voorbeelden van de duurzaamheid van het gebouw. De door Hermeta Gevelbouw op UAV-GC basis ontwikkelde gevel levert in alle opzichten een top prestatie.

Mede door Hermeta Gevelbouw heeft dit gebouw als eerste laboratorium het BREEAM-NL certificaat Outstanding.

 

duurzame en circulaire bouw

Veel van onze projecten hebben het BREEAM certificaat behaald. Met een eigen BREEAM-assessor in huis leveren wij graag een BREEAM-bijdrage in de engineering, realisatie en het onderhoud van uw project.

ADVIES, ONTWERP & ENGENEERING

Hermeta’s ervaren ontwerp- en engineeringsteam zet werkt uw ontwerpen uit tot heldere 3D modellen. Hermeta werkt volgens het BIM protocol.

Recent project

Unilever global food innovation centre

Meest duurzame multifunctionele gebouw ter wereld

Het prijswinnend ontwerp weerspiegelt openheid en transparantie en stimuleert innovatie en connectie met elkaar en met de buitenwereld. De grote glaspartijen in het ontwerp spelen daarbij een belangrijke rol.

Hermeta Gevelbouw tekende voor de fabricage en montage van de vliesgevelconstructies, bestaande uit vier 65 m brede gevels die in hoogte variëren. Daarnaast zijn vliesgevels toegepast in de verbinding tussen de beide gebouwen en de binnengevel van de zogenoemde Pilot Plant.

Wij brachten geïsoleerde en geluidreducerende panelen aan, waarmee in grote mate bijgedragen is aan het hoge duurzaamheidsniveau.

Betrouwbare partner

Hermeta Gevelbouw staat al meer dan 50 jaar voor maatwerk geveloplossingen in aluminium. We zijn een betrouwbare partner in ramen, deuren, balkonconstructies, gevelpanelen  en vliesgevels.
 
Meer weten over onze dienstverlening of projecten? Neem contact met ons op.
 
 


Neem contact op

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

  Werk in uitvoering

  T Eemgoed almere

  innovatie

  Laatste nieuws en projecten

  Gevelbouw

  Project Mannoury in Façades 2022

  Aan de Gerrit Mannourystraat in Amsterdam zijn vier gelijkwaardige woonblokken gerealiseerd. VOF Hermeta Gevelbouw/Timmerfabriek Gebrs. Bos was verantwoordelijk voor het sluiten van de gevel. Gezamenlijk

  Lees meer »