Bouw- en Meubelbeslag

Leuninghouders

Bouw- en Meubelbeslag

Leuninghouders

HERMETA LEUNINGHOUDERS: VANZELFSPREKENDE VEILIGHEID ​

Elke dag lopen mensen vele malen de trap op en af. We zijn ons niet altijd bewust van de middelen die ons helpen dit veilig te doen. Tot het moment dat we uitglijden op de trap en een mogelijke val willen corrigeren. De Hermeta leuninghouders dragen bij aan een veiligheid die we als vanzelfsprekend ervaren. 

Veilig de trap op en af

TÜV en ITS gecertificeerd

Gecertificeerde veiligheid

Een aantal modellen leuninghouders van Hermeta zijn TÜV en ITS gecertificeerd. Door de TÜV test zijn de gecertificeerde artikelen veilig voor gebruik. Het ITS-certificaat, Integrale Toegankelijkheids Standaard, zorgt ervoor dat meer mensen de trap kunnen gebruiken. Deze leuninghouders dragen bij  aan een levensloopbestendige leefomgeving. 

Deze artikelen kunt u herkennen aan de volgende logo’s:

Aluminium, een speciaal materiaal
Hermeta levert al 95 jaar design producten van aluminium. De leuninghouders worden in onze fabriek in Nederland geproduceerd, waarvan een aantal modellen met de hand uit gesmolten aluminium worden gegoten. Bij het productieproces wordt vooral de focus gelegd op duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en design. Dit maakt de leuninghouders van Hermeta uniek en betrouwbaar.

Waarom kiezen voor de leuninghouders van Hermeta?

Naast een mooi ontwerp, zijn de leuninghouders functioneel en bevorderen ze de veiligheid. Neem de Life leuninghouders serie 3550 t/m 3553. Deze leuninghouder staat verder van de muur en biedt daardoor meer ruimte om de leuning vast te houden. Een gebruiker hoeft de trapleuning niet meer los te laten of grip te verminderen bij iedere leuninghouder. Dit zorgt ervoor dat meer gebruikers de trap veilig en zelfstandig kunnen gebruiken.

Bijpassende eigentijdse kleuren

Zwart is als kleur niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Hermeta heeft daarom een zwarte oppervlaktebehandeling toepast op de leuninghouders. Daarmee passen de leuninghouders naadloos aan op de keuzes van uw overige bouw- en meubelbeslag.

Neem contact op

Wij leveren een breed pakket bouw- en meubelbeslag en Gardelux ® garderobesystemen. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

Telefoon: +31345634874

E-mail: sales@hermeta.nl

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

   

  Laatste nieuws en artikelen