Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

Verkoopondersteuning

Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

Verkoopondersteuning

Verkoopondersteuning op maat

Heeft u het ideale assortiment voor uw klanten?
Hermeta helpt u daar graag mee. We bieden ondersteuning bij de keuze van uw assortiment en bij de inrichting van uw schap of winkelpresentatie.

Samen omzet vergroten

Op basis van welke informatie maakt u een assortimentskeuze?

Ieder verkooppunt heeft zijn eigen kenmerken en kent klantwensen op maat. Na beoordeling van alle informatie ontwerpen we een schappenplan en komen onze medewerkers langs op locatie om het schap in te richten. Aanvullend krijgt u uitleg over de artikelen. Zo haalt u het optimale uit uw assortiment.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan het samenstellen van uw assortiment. Samen met u gaan we graag op zoek naar de juiste assortimentskeuzes voor uw vestiging. De juiste samenstelling van producten bepaalt het succes van het assortiment en geeft een impuls aan uw omzet. 

Ook aandacht voor online presentatie
Online marketing vormt een belangrijk deel van de communicatie met de eindgebruiker. Na het inrichten van het nieuwe assortiment gaan we aan de slag met online publicaties. Hiermee kunt u extra aandacht vestigen op het hernieuwde assortiment. 

Neem contact op

Wij leveren een breed pakket bouw- en meubelbeslag en Gardelux ® garderobesystemen. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

Telefoon: +31345634874

E-mail: sales@acc.hermeta.nl

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

   

  Laatste nieuws en artikelen