Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

Verkoopondersteuning

Hermeta Bouw- en Meubelbeslag

Verkoopondersteuning

Verkoopondersteuning op maat

Hermeta zoekt graag samen met u naar de beste invulling van uw assortiment. Zo geven we ondersteuning bij de keuze van uw assortiment en ondersteuning  bij de inrichting van uw schap of winkelpresentatie. 

Samen omzet vergroten

‘Op basis van welke informatie maakt u een assortimentskeuze?’

Ieder verkooppunt heeft haar eigenschappen en kent klantwensen op maat. Na beoordeling van alle informatie, komen de medewerkers langs op locatie en richten het schap in. Aanvullend wordt er uitleg gegeven over de artikelen aan uw verkoopmedewerkers. Hiermee ondersteunt Hermeta uw verkoop. 

Door jarenlange ervaring en ondersteunende verkoopdata kunnen wij een bijdrage leveren aan het samenstellen van uw assortiment. Hermeta bouw- en meubelbeslag werkt graag met u samen in het maken van de juiste assortimentskeuze. Deze juiste samenstelling bepaalt het succes van het assortiment en geeft een impuls aan uw omzet. 

Online marketing vormt een steeds belangrijker deel van de communicatie met de eindgebruiker. Na het inrichten van het nieuwe assortiment, geeft Hermeta hier invulling aan door online publicaties. Hiermee kunt u extra aandacht vestigen op het hernieuwde assortiment. 

Samen bezoeken van klanten op locatie

Als fabrikant zoeken we graag de samenwerking met partners.  Hierbij kunnen we door onze expertise een bijdrage leveren aan het verkoopproces.

Neem contact op

Wij leveren een breed pakket bouw- en meubelbeslag en Gardelux ® garderobesystemen. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

Telefoon: +31345634874

E-mail: sales@hermeta.nl

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag

   

  Laatste nieuws en artikelen