100 JAAR Hermeta
Een eeuw vakmanschap

Hermeta is 100 jaar

100 jaar Hermeta: een eeuw vakmanschap

Dit jaar, 2024, vieren we dat de eerste generatie aandeelhouders 100 jaar geleden in Rotterdam de basis legde voor het huidige Hermeta in Asperen.

100 jaar hermeta!

Hermeta staat al een eeuw lang synoniem voor vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Onze roots liggen in Rotterdam waar het bedrijf in 1924 startte als een bescheiden producent in o.a. lijkkistenbeslag. In 1946 verhuisden we naar Asperen waar we ons specialiseerden in de productie van bouw- en meubelbeslag en later ook in gevel- en interieurbouw.

Inmiddels is Hermeta uitgegroeid tot een internationaal en innovatief maakbedrijf dat kwalitatief hoogwaardige producten levert met als basismateriaal gerecycled aluminium. Onze productieprocessen zijn gemoderniseerd met gietrobots en moderne machines, maar het vakmanschap blijft ook centraal staan. Daarnaast zijn we volop bezig met het verduurzamen van de productieprocessen.

Op naar nog eens 100 jaar!

Video afspelen
Hermeta produceert zeer duurzaam, met duurzame materialen en eigen zonne-energie

duurzaamheid en inclusiviteit

We zijn trots op onze duurzame aanpak en streven naar een positieve impact op mens en milieu. We maken zoveel mogelijk gebruik van gerecycled aluminium en duurzame materialen en hebben ons productieproces verduurzaamd door de installatie van zonnepanelen en een batterijcontainer. We streven ernaar om 100% gebruik te maken van onze eigen duurzame energie en gasloos te opereren.

Daarnaast hebben we een jarenlange samenwerking met Syndion waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet worden.

deel uw verhaal met ons

Heeft u een leuke herinnering die u in het kader van 100 jaar Hermeta met ons wilt delen?

De leukste, grappigste, meest opvallende bijdragen verzamelen we graag voor ons Hermeta 100 jaar magazine.

We kijken uit uw bijdrage! Stuur ‘m in via het formulier hiernaast of stuur een mail naar marketing@hermeta.nl


  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Uw verhaal

  projecten van hermeta door de jaren heen

  Heeft u een mooie foto van een Hermeta project of product die we hier kunnen plaatsen? Stuur het naar marketing@hermeta.nl

  Vragen of meer informatie?

  Wij leveren een breed pakket aan producten in bouw en interieur. Kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

  Hermeta produceert vanuit de eigen productielocatie in Nederland hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen, zoals vliesgevels, akoestische lockers, slimme inrichting voor bedrijfskleedruimtes en zwembaden, eigentijdse inrichting voor scholen, duurzame haken en Gardelux ® garderobes.

  Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

  Telefoon +31 (0)345 634 888

  E-mail info@hermeta.nl


  Neem contact op

   Uw naam

   Bedrijfsnaam

   Email

   Telefoon

   Vraag

   Laatste nieuws en projecten

   Interieurbouw

   Hermeta in SOED Vroonermeer

   Hermeta Interieur Partners heeft meegewerkt aan de inrichting van SOED (Scholen Onder Een Dak) Vroonermeer in de gemeente Alkmaar.  We hebben hier in opdracht van

   Lees meer »