Hermeta, brengt duurzaam comfort in gebouwen

Duurzaamheid bij Hermeta

Duurzaamheid bij Hermeta

Bij het realiseren van een hoogwaardige productie neemt Hermeta haar verantwoordelijkheden in de zorg voor het milieu. Een lange levensduur, materiaalkeuze en de recyclebaarheid van de producten spelen daarom al in de ontwerpfase een prominente rol.

Daar hoort natuurlijk ook duurzaam geproduceerde stroom bij en het vergroten van de duurzame impact op de directe omgeving. Zo krijgen wij onze stroom vanuit windmolens uit de Betuwe.

Ook hebben wij aandacht voor de medemens. In onze fabriek werkt iedere dag een vaste ploeg mensen met een beperking. Zo dragen wij bij aan het welzijn van mens en milieu.

Inclusiviteit

Hermeta werkt al ruim 12 jaar samen met Syndion. Syndion is een organisatie die zich inzet voor mensen – jong en oud – met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.  In een eigen ruimte werken vijftien vaste Syndion medewerkers dagelijks mee aan de assemblage en verpakking van onze producten.

Groene stroom

Duurzaam geproduceerde stroom draagt bij aan het vergroten van impact op de directe omgeving. Hermeta heeft daarom als eerste industriële producent een contract gesloten voor de jaarlijkse levering van ca. 1 miljoen KWh met en door Betuwestroom.

certificering

Certificatie zien we als iets vanzelfsprekends. Hermeta is gecertificeerd volgens ISO-NEN 9001 en ISO-NEN 14001. 

Hermeta heeft naast het FSC-keurmerk ook het PEFC-keurmerk. En al ons bouw- en meubelbeslag en de Garderobes van aluminium hebben het C2C-silver Certificaat. 
 
Op de downloadpagina’s van onze divisies zijn de certificaten te downloaden

Duurzaamheid per divisie

Iedere divisie heeft een eigen productie en maakt eigen producten. Daarom geeft iedere divisie een eigen invulling aan duurzaamheid.  

Betrouwbare partner

Wij leveren een breed pakket aan producten in bouw en interieur. Kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en functioneel design staan centraal.

Hermeta produceert vanuit de eigen productielocatie in Nederland hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen, zoals vliesgevels, akoestische lockers, slimme inrichting voor bedrijfskleedruimtes en zwembaden, eigentijdse inrichting voor scholen, duurzame haken en Gardelux ® garderobes.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan.

Telefoon +31345634888

E-mail info@hermeta.nl


Neem contact op

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoon

  Vraag

  Laatste nieuws en artikelen

  Interieurbouw

  Hermeta in SOED Vroonermeer

  Hermeta Interieur Partners heeft meegewerkt aan de inrichting van SOED (Scholen Onder Een Dak) Vroonermeer in de gemeente Alkmaar.  We hebben hier in opdracht van

  Lees meer »